Varför Tandläkare David Izgin

Tandläkare David Izgin med övrig personal har arbetat som privattandläkare i Södertälje sedan 1997 efter att han fick sin tandläkarlegitimation på Karolinska Institutet.

Vi kan skryta med att vi är den enda kliniken som har haft akut tandvård även helger sedan 1997.

Vi har hjälpt tusentals patienter där många varit tandläkarrädda när deras ordinarie tandläkare inte har kunnat hjälpa dem. För detta har vi fått många tacksamma patienter och beröm från våra kollegor i Södertälje. Som resultat av detta har vi ökat vår verksamhet från en klinik till dagens tre kliniker.

Med omtanke och omsorg som viktiga ledord i vårt arbete och med mål att ligga i framkant när det gäller moderna metoder och utrustning bygger våra behandlingar på vetenskap och beprövat erfarenhet. Som patient kan du få allt ifrån tandimplantat, tandproteser, estetisk tandvård till bettskenor och visdomstandsoperationer.

Du som söker efter en pålitlig tandläkare i Södertälje kan sluta söka – du har hittat rätt. Vi är anslutna till försäkringskassan, följer referenspriserna och Folktandvårdens priser vid implantatbehandlingar. Se till att ha friska tänder livet ut – till ett resonligt pris.