3Tandsten

Vi har hjälpt många patienter i syfte att få ett vackrare leende. Det vanligaste man brukar vilja ha hjälp med är missfärgade tänder. 
Vi erbjuder just nu blekning av tänderna från 1500kr. Du bleker dina tänder enkelt och säkert själv hemma. Du får noggranna instruktioner av oss innan du startar din behandling. Åldersgräns 18 år. Vi använder oss av blekningsmedlet BrilliantSmile som används av många svenska kändisar som medverkat i TV-Program såsom Idol, Extreme Makeover, Top Model med flera.

Innan vi startar din tandblekningsbehandling tar vi reda på om du behöver ta bort tandsten eller om andra åtgärder behöver utföras innan tandblekningen. Denna kontroll ingår inte i priset.  

Våra tandtekniker tillverkar en blekskena helt anpassad efter dina tänder. Skenan hämtar du ut efter ett par dagar.
Tillsammans med tandläkare eller tandhygienist går ni igenom hur behandlingen går till. Ni bestämmer styrka på tandblekningen och hur du ska sköta dina tänder under din tandblekning.

En tandblekningsgel appliceras i den tunna, personligt anpassade blekskenan. De flesta väljer att bleka tänderna under natten och sover med skenan, men det går givetvis bra att bleka tänderna på dagen också. 
Behandlingstiden för tandblekning varierar, det beror på vilket resultat du som patient vill uppnå och hur dina tänder ser ut från början. Det vanligaste är en behandlingstid mellan 6-8 dagar. Redan efter det första behandlingstillfället kan de flesta se en förändring.

För att resultatet av din tandblekning ska hålla så länge som möjligt rekommenderar vi att du är försiktig med sådant som kan missfärga tänderna, exempelvis kaffe, te, tobak och rött vin. Det är också viktigt att du är noga med din munhygien och borstar tänderna morgon och kväll. Resultatet kan då hålla i många år.

Vi utför även klinikblekning av dina tänder. Behandlingen tar runt 60 – 90 minuter.